Preston Palace: arrangementen en uitgaanscentrum

Preston Palace: arrangementen en uitgaanscentrum Verblijven bij Preston Palace is een avontuur op zich waarbij het slapen slechts één van de vele belevenissen is. Wie een arrangement boekt bij Preston Palace kan namelijk ook gebruik maken van het uitgaanscentrum met cafés, restaurants, de indoor kermis, het zwemparadijs en de spelotheek. Een arrangement voor het hotel van Preston Palace kan worden geboekt via de website van Preston Palace of via één van de vele wederverkopers. Wanneer je minder geld wilt uitgaven kan je ook een last minute of kortingsarrangement boeken.

Overnachten Preston Palace

Preston Palace biedt de keuze uit slaapkamers voor één tot zes personen. Alle hotelkamers zijn voorzien van bedden (boxsprings), een toilet, televisie, gratis draadloos internet (wifi), douche en telefoon. Wanneer je graag overnacht in luxe kan er gekozen worden voor een Deluxe kamer of voor één van de twee suites.

Reserveren

Het reserveren van een arrangement is mogelijk via onder andere de website van Preston Palace. Op de website van Preston Palace zijn namelijk alle beschikbare arrangementen weergegeven waarbij je direct kunt boeken via de knop ‘Boek Nu’. Ook kan er telefonisch een arrangement worden geboekt via het telefoonnummer 0546-542121. Ook wanneer je vragen hebt over de beschikbare arrangementen kan het telefoonnummer worden gebeld. Tenslotte worden de arrangementen van Preston Palace ook verkocht via wederverkopers zoals reisbureaus.

Kortingen op arrangementen

Uiteraard is het mogelijk om een arrangement met korting te verkrijgen. Preston Palace biedt bijvoorbeeld speciale kortingsarrangementen en last minute arrangementen aan via de eigen website. De acties en kortingsarrangementen zijn te raadplegen op de startpagina van de website onder de kopjes ‘last minutes’ en ‘acties’. Voor kortingsacties is het ook raadzaam om websites die vakanties veilen in de gaten te houden.

Preston Palace uitgaanscentrum

Lekker eten of een avondje op stap? Bij Preston Palace is dit mogelijk in het overdekte uitgaanscentrum. In het uitgaanscentrum vind je terrassen, bars, een koffiecorner, restaurants, de spelotheek, een subtropisch zwemparadijs met sauna’s en een indoor kermis. Een arrangement bij Preston Palace is all-inclusive wat betekent dat je in het uitgaanscentrum kunt genieten van gratis eten en drinken. Er hoeft alleen voor de à la carte restaurants (Kiprestaurant Piri Piri en Bistro de Heerlijkheid) te worden bijbetaald. In het uitgaansgebied is er dagelijks volop entertainment in de vorm van livemuziek, karaoke, enzovoorts. Verder kan je in het uitgaanscentrum van Preston Palace ook terecht voor een avondje bowlen, snookeren, midgetgolf en poolen. Wie van films kijken houdt kan ook elke dag een film kijken in de gratis bioscoop.

Openingstijden uitgaanscentrum

Het uitgaanscentrum sluit om 01.00 uur. Het is mogelijk om drinken te bestellen tot een kwartier voor sluitingstijd, oftewel 00.45 uur.

Activiteiten voor kinderen

Bij Preston Palace zijn er vele activiteiten voor kinderen, je hoeft niet bang te zijn dat ze zich vervelen.

Spelotheek

Speciaal voor kinderen tot en met 7 jaar is er de spelotheek. In de spelotheek zijn tal van voorzieningen voor kleine kinderen gerealiseerd zoals springkussens, klimrekken, enzovoorts.
Voor alle leeftijden is er tijdens de vakanties het animatieteam van Preston Palace. Het animatieteam organiseert een uitgebreid programma voor de kinderen. Denk bijvoorbeeld aan speurtochten, kleurwedstrijden, een kinderdisco, enzovoorts.

Indoor kermis

Kinderen zullen ook zeker genieten van de indoor kermis die binnen het uitgaanscentrum van Preston Palace te vinden is. De indoor kermis is elke dag en avond geopend. Afhankelijk van de lengte hebben kinderen toegang tot de attracties. Tot en met 13 jaar mogen kinderen alleen onder toezicht van volwassenen de indoor kermis betreden. Op vertoon van legitimatie krijgen kinderen vanaf 14 jaar zonder begeleiding toegang.

Eten en drinken all-in

Omdat je van spelen honger krijgt kunnen de kinderen frietjes eten. Eten en drinken valt onder het all-inclusive principe dat in Preston Palace van toepassing is.

Feesten en partijen

Preston Palace is ook de plek om te zijn wanneer je op zoek bent naar een locatie voor het geven van een feest. Denk bijvoorbeeld aan een trouwfeest, personeelsfeest of vrijgezellenfeest. Preston Palace biedt de mogelijkheid om het feestprogramma invulling te geven met verschillende workshops en activiteiten. Ook voor de zakelijke markt is Preston Palace geschikt. Voorbeelden hiervan zijn bedrijfsfeesten, congressen, vergaderingen, recepties, enzovoorts.

Lees verder

© 2014 - 2024 Advies-eb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Indooractiviteiten: een leuk dagje uit bij slecht weerHet komt met regelmatig in ons kikkerlandje voor dat het de hele dag regent. Veel mensen komen op een regenachtige dag h…
All-inclusive-pretparken en -speelparadijzen in NederlandAll-inclusive-pretparken en -speelparadijzen in NederlandNaar het pretpark of (indoor) speelparadijs met de (klein)kinderen kan, zeker wanneer je ter plekke nog eten en drinken…
De Beatles en Get Back: einde van een tijdperkDe Beatles en Get Back: einde van een tijdperkDe succesrijke Beatleperiode duurde van 1963 tot 1970, het jaar dat de band uit elkaar ging. ‘Get Back’ was het allerlaa…
Wat is een 'mind palace' of 'memory palace'?Wat is een 'mind palace' of 'memory palace'?Laat je geheugen je steeds weer in de steek? Of misschien de tv-serie 'Sherlock' gezien of het boek 'Hannibal' gelezen e…

Chinese invasie, Chinezen bezoeken massaal Giethoornnieuws uitgelichtChinese invasie, Chinezen bezoeken massaal GiethoornEr komen steeds meer Chinezen naar Giethoorn. Naast de Keukenhof en Amsterdam staat nu ook een bezoek aan het Overijssel…
Valkenswaard, bruisend dorp in de KempenValkenswaard, bruisend dorp in de KempenValkenswaard is een dorp in de Noord-Brabantse streek De Kempen. Valkenswaard trekt veel toeristen, er is altijd wel wat…
Bronnen en referenties
  • Hotel Preston Palace, www.prestonpalace.nl
Advies-eb (275 artikelen)
Gepubliceerd: 26-12-2014
Rubriek: Reizen en Recreatie
Subrubriek: Binnenland
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.