Bieden op vakanties - Vakantieveilingen.nl

Bieden op vakanties - Vakantieveilingen.nl Bieden op vakanties is eenvoudig. Eén van de websites waar je kunt bieden op vakanties is Vakantieveilingen.nl. Hoe het bieden op vakanties en arrangementen precies werkt kun je in dit artikel lezen. Je maakt een profiel aan waarna je kunt bieden. Heb je het hoogste bod uitgebracht dan kun je kiezen voor verschillende betaalwijzen om je gewonnen aanbieding te betalen. Met de waardebon die je via de email krijgt kun je bij de aanbieder de vakantie of het arrangement boeken.

Op een vakantie of arrangement bieden

Bij Vakantieveilingen.nl kun je bieden op een vakantie nadat je jezelf hebt geregistreerd. De tien stappen die je doorloopt van het registreren tot en met het verkrijgen van de waardebon, na het uitbrengen van het hoogste bod, zijn hier onder in het kort beschreven.

Een profiel aanmaken om te kunnen bieden

Als je wilt gaan bieden op een vakantie of een arrangement dan kun je dat alleen doen met een profiel. Op Vakantieveilingen.nl kun je een profiel aanmaken op de registratiepagina.

De bevestigingsmail

Nadat je een profiel hebt aangemaakt en op de verzendknop heb geklikt, ontvang je de bevestigingsmail. Om je profiel te activeren moet je op de ingesloten link in de mail klikken.

Inloggen op Vakantieveilingen.nl

Je profiel is geactiveerd. Door naar de inlog pagina te gaan van de website kun je nu inloggen met je gebruikersnaam en het wachtwoord. Inloggen is nodig om te kunnen bieden.

Bieden op vakanties

Na eenmaal ingelogd te zijn kun je beginnen met het bieden op vakanties en arrangementen. Je kunt zoeken in het aanbod via de verschillende categorieën. Door op de 'Bied'-knop te klikken breng je een bod uit.

Veilig bieden

Als je op de 'Bied'-knop hebt geklikt dan kom je in een sub-pagina terecht. Op deze pagina bevestig je het bod dat je net hebt uitgebracht. De reden voor deze extra stap is dat je dan niet per ongeluk een bod kunt uitbrengen.

Hoogste bod op Vakantieveilingen.nl

Als je de laatste bent die een bod heeft uitgebracht, dan heb je gewonnen. Dit betekent dat het bod op de vakantie of arrangement is geaccepteerd en dat je de hoogste bieder bent.

Hoe gaat het nu verder?

Als je de hoogste bieder bent geworden dan krijg je automatisch een mailtje van Vakantieveilingen.nl via het email adres dat je in het profiel hebt opgegeven. In dit mailtje staat hoe je bod wordt afgehandeld.

Betalen

Het mailtje dat je hebt ontvangen bevat een link. Door op deze link te klikken kom je in de sub-pagina terecht waarin je een betaalwijze kunt kiezen. Kies de betaalwijze die je voorkeur geniet en reken de veiling af.

De waardebon krijgen

Als je hebt betaald, en de betaling is in goede orde ontvangen bij Vakantieveilingen.nl, dan krijg je een waardebon toegestuurd naar je email adres.

Vakantie of arrangement boeken

Door de code te gebruiken die op de waardebon staat boek je de gewonnen vakantie of arrangement. Dit doe je bij de aanbieder van de veiling. De waardebon bevat een unieke code.

Wat voor arrangementen zijn er om op te bieden?

Er zijn verschillende arrangementen waarop je een bod kunt uitbrengen. Lees goed wat iedere aanbieding inhoudt voordat je er op gaat bieden. Je kunt hotels boeken, maar ook compleet verzorgde vakanties. Ook kun je arrangementen boeken voor bijvoorbeeld pretparken. Kijk goed in de aanbieding wat er wel en vooral wat er niet bij in zit om misverstanden te voorkomen. Vakantieveilingen.nl heeft de rol van tussenpersoon. De aansprakelijkheid van de inhoud van de aanbiedingen ligt bij de aanbieders, niet bij Vakantieveilingen.nl.

ANVR/SGR

Vakantieveilingen.nl is niet aangesloten bij de ANVR en SGR. Dit komt omdat ze geen reisorganisatie zijn maar een tussenpersoon. De meeste aanbieders op de website zijn vaak wel aangesloten. Je kunt dit controleren op de websites van de aanbieders.
© 2011 - 2024 Jozzie, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Vakantieveilingen. Hoe werkt het?Vakantieveilingen. Hoe werkt het?Vakantieveilingen is een website waar u een uitstekende vakantie (of een avondje uit) kunt winnen, door middel van veili…
Vakantieveiling: veilingen van vakantiesVakantieveiling: veilingen van vakantiesVakantieveilingen is het online bieden op vakanties, tickets voor concerten, avondjes uit of dagjes weg en nog veel meer…
VakantieveilingenVakantieveilingenDe nieuwste trend in het boeken van een vakantie op internet is het bieden op een aangeboden vakantie op de website www.…
Vakantie bieden, Bied en BoekVakantie bieden, Bied en BoekOp een vakantie bieden wordt steeds populairder. Er bestaan verschillende websites waarop je op een vakantie kunt bieden…
Reisverzekering & calamiteiten: calamiteitenfondsReisverzekering & calamiteiten: calamiteitenfondsUw vakantieplezier kan behoorlijk worden verpest door een burgeroorlog of natuurramp. Voor dit soort onvoorziene gebeurt…
Bronnen en referenties
  • Inleidingsfoto: Angelolucas, Pixabay
  • www.vakantieveilingen.nl
Jozzie (244 artikelen)
Gepubliceerd: 08-02-2011
Rubriek: Reizen en Recreatie
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.