Curacao: Morena Resort Curaçao

Curacao: Morena Resort Curaçao Bent u op zoek naar een leuk verblijf op Curaçao? Dan is het verstandig om dit artikel eens door te lezen. In dit artikel staat het Morena Resort in Curaçao centraal. Aan de hand van dit artikel kunt u bepalen of u het ziet zitten om tijdens uw vakantie op het Morena Resort te verblijven, of juist verder te zoeken naar een ander resort op Curaçao.

Morena Resort Curaçao

Het Morena Resort, wat te vinden is in Curaçao, is een nieuw resort op de Jan Thiel baai. Het Morena Resort is een redelijk kleinschalig park met huisjes waar men tot 6 personen in kan verblijven. De huisjes zijn allen rood gekleurd met bruin/zwart. Op het park is een zwembad aanwezig, een receptie, activiteitencentrum, massagetafel, restaurant en er kunnen auto's worden gehuurd. Wat het Morena Resort zo bijzonder maakt is het feit dat het Morena Resort een Eco Resort is, er wordt dus veel aandacht aan het milieu besteed.

Wat is een Eco Resort?

Het Morena Resort is een Eco Resort, maar wat houdt dat nu precies in, in het geval van het Morena Resort? Op het Morena Resort wordt duurzaam omgegaan met stroom en water. Zo heeft u enkel in de slaapkamer een airco, zijn de douches en de kranen voorzien van een drukknop die zelf uit gaat en wordt het water opgeslagen in een boiler op het dak. Ook is er geen ligbad of vaatwasser aanwezig, dit alles om het milieu zo veel mogelijk te sparen.

Eten op het Morena Resort

Op het Morena Resort is een restaurant aanwezig: Fuego. Dit restaurant biedt u een ontbijt, lunch en avond diner aan. Ook kunt u hier rustig aan de bar een drankje drinken. Een maal per week is er een spareribs avond, u kunt voor een bepaald bedrag onbeperkt smullen van 'de beste spareribs van het eiland' Ook voor het ontbijt kunt u kiezen om onbeperkt te kunnen eten en drinken voor een bepaald bedrag.

Massage op het Morena Resort

Een van de huisjes op het Morena Resort is omgetoverd tot een massage ruimte. U kunt u hier laten masseren, maar ook kunt u een bad nemen, uw nagels laten lakken of uw huid laten scrubben voor een schappelijke prijs.

Voor- en nadelen van het Morena Resort

Het Morena Resort heeft mooie huisjes, de slaapkamers zijn wat krap dus u bent bijna verplicht uw kleding in de kast op te ruimen en de koffer onder uw bed te schuiven. Doordat het water in een soort reservoir op het dak wordt bewaard heeft u het ene moment erg warm, en het andere moment erg koud water. Ook heeft u geen airco in de woonkamer. U heeft een ruime veranda met een hangmat.

Behalve de huisjes die er netjes uit zien, is ook de service goed geregeld. U krijgt elke dag gratis kaartjes om te gaan zwemmen in de zee, deze kosten normaal 5 gulden per stuk. Ook kunt u een auto huren, is er een restaurant aanwezig en kunt u elke dag schone handdoeken halen.Haal de handdoeken echter wel vroeg op, anders zijn deze al op, dit komt vaak voor. Ook drogen de handdoeken niet erg goed. En als laatste, zoals op elk resort moet u zorgen dat u uw kostbare spullen goed opbergt, het komt namelijk voor dat er geld wordt gestolen.
© 2011 - 2024 Dobel, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Wii Sports Resort: De ideale salespitch voor Wii Motion PlusWii Sports Resort: De ideale salespitch voor Wii Motion PlusMet de komst van de Wii Motion Plus is het tijd voor revanche voor de soms gebrekkige gameplay van de WiiMote in het ver…
Geheimen en weetjes van Disneyland ParijsGeheimen en weetjes van Disneyland ParijsDisneyland Paris werd in 1992 geopend onder de naam Euro Disney. Het resort omvat twee pretparken, een uitgaansgebied en…
Shanghai Disney Resort: Chinees park met Nederlands tintjeShanghai Disney Resort: Chinees park met Nederlands tintjeIn Shanghai bevindt zich het Shanghai Disney Resort. Net als alle Disney parken heeft het park een kasteel, maar anders…
Hua Hin: het koninklijke resort van ThailandHua Hin: het koninklijke resort van ThailandHua Hin ligt 240 km ten zuiden van Bangkok en is het oudste resort van Thailand. In 1922 bouwde koning Rama VII er het K…

Op vakantie in DenemarkenOp vakantie in DenemarkenEen vakantie naar Denemarken betekent genieten. Genieten van de natuur, de mensen, de steden, de stranden, musea, de att…
Iers Donegal: ruig maar hartelijkHet Ierse graafschap Donegal is ruig en het klimaat onherbergzaam. De inwoners van deze plaats zijn echter warm en harte…
Bronnen en referenties
  • Morenaresort.com
Dobel (155 artikelen)
Gepubliceerd: 28-08-2011
Rubriek: Reizen en Recreatie
Subrubriek: Buitenland
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.