Winkelen bij Victoria's Secret

Victoria's Secret verkoopt prachtige lingerie en nog veel meer. Het is van oorsprong een Amerikaanse bedrijf en daardoor kan het moeilijk zijn om bij Victoria's Secret te winkelen want ze hebben geen gewone vestigingen in Nederland. Maar er zijn gelukkig wel manieren om wat bij Victoria's Secret te kunnen kopen.

Victoria's Secret

Victoria's Secret is een lingeriewinkel die vooral vestigingen in Amerika heeft, ze verkopen naast lingerie ook schoonheidsproducten en kleding. Het merk staat bekend om zijn wereldberoemde modeshows waarin de beste modellen meelopen. Victoria's Secret is de lijn voor volwassen vrouwen. Het merk heeft ook een lijn die voornamelijk op studenten gericht is, deze lijn heet Victoria’s Secret Pink.

Schiphol

Sinds 2011 is er ook een Victoria's Secret winkel in Nederland te vinden. Deze winkel vind je achter de douane op Schiphol. Het grote nadeel van deze winkel op Schiphol is dat ze niet alles verkopen, ze hebben maar een beperkt assortiment. Ze verkopen voornamelijk accessoires. Voor de douane is sinds 2012 ook een Victoria's Secret winkel te vinden, deze winkel vind je in vertrekhal 3, deze winkel is dus ook bereikbaar voor mensen die niet gaan reizen. In deze winkel is ook maar een beperkt assortiment beschikbaar, je vindt hier voornamelijk beautyproducten.

Londen

In Londen zijn twee flagshipstores van Victoria's Secret te vinden, deze flagshipstores verkopen het gehele assortiment van Victoria's Secret. De ene winkel vind je op de New Bondstreet en de andere is gevestigd in het Westfield shopping centre. Londen is niet duur om naar toe te vliegen, je vliegt al voor 20 euro retour naar Londen. De vluchttijd bedraagt ook maar een uurtje.

Amerika

Als je toevallig een keer in Amerika bent kun je ook gemakkelijk daar een Victoria's Secret winkel bezoeken, in elke grote Amerikaanse stad is namelijk wel een Victoria's Secret winkel gevestigd. In grote steden als New York heeft Victoria's Secret zelfs meerdere vestigingen, in deze stad vind je ook de grootste Victoria's Secret winkel.

Online bestellen

Het is ook mogelijk om Victoria's Secret spullen vanuit Nederland te bestellen in de Amerikaanse Victoria's Secret webshop. Ze versturen namelijk wereldwijd al hun spullen. Het nadeel is wel dat het duurder is dan gewoon in een Victoria's Secret winkel wat te kopen omdat je hoge verzendkosten en misschien ook nog wel invoerrechten moet betalen.

De maten

De Amerikaanse maten zijn anders dan de Europese maten. De maten van Victoria's Secret vallen normaal. Maar als je moet kiezen tussen twee maten kun je wel het beste de kleinste maat nemen. De Amerikaanse maten gaan als volgt:

BH omtrek

Nederlandse Amerikaanse
7032
7534
8036
8538
9040
9542

Kledingmaat

Nederlandse Amerikaanse
344
366
388
4010
4212
4414

Betalen

Je kunt in de webshop van Victoria's Secret alleen met een creditkaart betalen. Mensen die geen creditkaart hebben, kunnen een prepaid creditkaart aanvragen. Met een prepaid creditcard moet je eerste geld op de creditkaart storten, daarna kun je hem pas gebruiken. Het is daarom handiger om een gewone creditkaart aan te vragen.

De verzending

De verzendkosten zijn erg hoog omdat het pakketje helemaal vanuit de Verenigde Staten naar Nederland gestuurd moet worden. De verzending duurt gemiddeld een aantal weken. Als de producten niet goed passen, kun je ze weer gewoon terugsturen. Je moet dan wel zelf de verzendkosten betalen, deze verzendkosten zijn erg hoog. Je moet dus goed je maat weten, voordat je iets gaat bestellen bij Victoria's Secret.

Douane

Er bestaat een grote kans dat de douane je pakketje gaat bekijken omdat het van buiten de Europese Unie komt. Wanneer de douane je pakketje gaat bekijken kan het zijn dat je invoerrechten moet betalen, invoerrechten hoef je alleen te betalen als je pakketje een waarde heeft tussen de 22 en 150 euro. Je moet dan 21% btw en 12 % invoerrechten betalen. Als je pakketje een waarde heeft van meer dan 150 euro moet je ook nog 6% douanerecht betalen. Deze kosten hoef je pas te betalen als het pakketje bij je thuis wordt afgeleverd door de postbode.
© 2015 - 2024 Emilytje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Victoria's SecretVictoria's SecretWie kent er tegenwoordig niet het lingeriemerk Victoria's Secret? Ze staan bekend om hun mooie modellen en hun prachtige…
Voordelen en nadelen van de app SecretSecret is een erg populaire app onder jongeren. Met behulp van de Secret app kunnen anoniem berichten en foto's worden g…
Huidverzorging: Gamila SecretGamila Secret zeep verzorgt de huid en stimuleert de natuurlijke balans en het ademen van de huid. Puur natuur en uiterm…
Citytrip Londen, wat moet je gedaan en gezien hebben?Citytrip Londen, wat moet je gedaan en gezien hebben?Als je de Noordzee oversteekt ben je al bijna in Londen, dat is niet zo gek ver weg. Londen is een leuke stad waar erg v…

Als vakantie vieren niet leuk meer isAls vakantie vieren niet leuk meer isWe kijken uit naar de vakantie, we hebben er zin. Of het nu een ongerept strand is, een heerlijk geurend naaldbos of een…
Wandelen aan zee: aandachtspuntenWandelen aan zee: aandachtspuntenWandelen aan zee kan heel rustgevend zijn en zorgen voor ontspanning. Veel mensen genieten van een mooie zomerdag om onb…
Bronnen en referenties
  • https://www.victoriassecret.com
  • http://www.postnl.nl/ontvangen/pakket-ontvangen/pakket-uit-het-buitenland/
  • http://www.schiphol.nl/Reizigers/Winkelen/NaDePaspoortcontrole.htm
Emilytje (133 artikelen)
Gepubliceerd: 02-06-2015
Rubriek: Reizen en Recreatie
Subrubriek: Vrije tijd
Bronnen en referenties: 3
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.