Beachmasters: zonnige feestvakanties voor jongeren

Beachmasters: zonnige feestvakanties voor jongeren Wie zich verdiept in de feestvakanties voor jongeren, komt direct Beachmasters tegen. Het is een organisatie die het voor jongeren mogelijk maakt om te feesten in een zon, zee en strand omgeving. Te hierbij bekende artiesten, populaire toeristische trekpleisters in Europa en vele activiteiten op en je hebt de Beachmasters-formule te pakken. Ze claimen jou de tijd van je leven te geven, maar hoe doen ze dat eigenlijk? Wat is Beachmasters precies voor een organisatie en hoe zien die vakanties er dan eigenlijk uit?

De organisatie achter de jongerenreizen

Als niks moet, kan alles. Dat is de slogan van Beachmasters. Aan de medewerkers van de organisatie is ook te merken dat dit de cultuur is die ook binnen Beachmasters heerst. Iedere bestemming heeft reisleiders, die net als de doelgroep enthousiast zijn en wel houden van een dansje, een drankje en een lolletje.

Beachmasters is onderdeel van Sundio Group. Een overkoepelende organisaties met een collectie reisorganisaties uit heel Europa. Organisaties die in Nederland bekend zijn, zijn onder andere GOGO en Sunweb. Sundio, dat kantoren in Zurich, Rotterdam en Gerona heeft, is actief in de landen: Nederland, Denemarken, Zweden, België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Sundio wil graag de marktleider in vakantieaanbieders worden in Europa. Dit realiseren ze door onvergetelijke en unieke vakanties te combineren met de beste prijzen. De bedrijfscultuur van Sundio speelt hierin ook mee. Als organisatie streven ze bijvoorbeeld naar transparantie, een unieke aanpak en continue innovatie van haar producten.

Waar kun je met de feestvakanties van Beachmasters allemaal naar toe?

Met Beachmasters kun je op vakantie naar een aantal verschillende landen binnen Europa. Dit zijn in 2016 de volgende landen:
 • Bulgarije
 • Frankrijk
 • Griekenland
 • Italië
 • Kroatië
 • Malta
 • Portugal
 • Spanje
 • Turkije

Een aantal van deze landen hebben ook meerdere bestemmingen om uit te kiezen. De meest populaire bestemmingen uit deze landen zijn:
 • Sunny Beach (Bulgarije)
 • Chersonissos (Griekenland)
 • Albufeira (Portugal)
 • Lloret de Mar (Spanje)
 • Mallorca (Spanje)
 • Blanes (Spanje)
 • Salou (Spanje)

Om de verschillende vakantiereizen van Beachmasters te promoten, hebben deze allemaal hun eigen social media-kanalen. Hierop komen de foto’s van de feesten en activiteiten te staan, zodat vakantiegangers ze later terug kunnen vinden. Ook wordt hierop in het voorjaar het reisleidingsteam van die bestemming voorgesteld.

Stel je eigen Beachmastersvakantie samen

De slogan ‘als niks moet, kan alles’ is vertegenwoordigd in de manier van vakantie vieren bij Beachmasters. Als je met Beachmasters een reis boekt naar bijvoorbeeld Albufeira (Portgual), kan je bij aankomst kiezen aan hoeveel activiteiten en feesten je gaat deelnemen. Er is een ruime keuze aan pakketten, waarmee je dus jouw eigen feestagenda samenstelt. Aan de hand van het pakket met activiteiten dat je kiest, kun je jouw vakantie zo druk of rustig, goedkoop of duur, vol of leeg maken als je zelf wilt.

Mogelijke activiteiten bij de feestvakanties van Beachmasters zijn bijvoorbeeld:

Kroegentocht

Op de avond van aankomst zal de Beachmasters reisleiding jou en al jouw reisgenoten meenemen naar de tofste kroegen, clubs en discotheken van jouw bestemming, waar je met een welkomstdrankje of -shotje welkom geheten wordt. De avond sluit af in een grote discotheek waar je net zolang door feest tot de zon opkomt, of tot je behoefte hebt aan een prettige nachtrust.

Dutch party

Beachmasters heeft op elke locatie altijd wel een Hollandse party, waar de kleur oranje vanzelfsprekend de boventoon voert. Samen met Beachmasters laat je daar zien waar Nederlanders allemaal toe in staat zijn. Dit is vaak een feest met een bekende gastartiest.

Relaxing cruise

Omdat een hele week lang feesten onder de warme zon ook vermoeiend is, kan je bij Beachmasters ook rekenen op een beetje ontspanning. Op een grote zeilboot of een catamaran ga je de zee op om lekker te zwemmen, van een barbecue te genieten of om lekker bruin te worden.

Volgens voormalig Beachmastersreizigers heeft een pakket met veel activiteiten één duidelijk voordeel en één duidelijk nadeel. Het voordeel van een volle agenda met activiteiten en feesten is de garantie dat je veel leuke mensen leert kennen en sneller contact hebt met anderen. Hier staat het nadeel tegenover dat er minder tijd is om rustig je eigen gang te gaan. Na het dineren ’s avonds kan het gebeuren dat je moet opschieten om bijvoorbeeld het begin van de kroegentocht niet te missen.

Het activiteitenaanbod dat Beachmasters jou biedt, is afhankelijk van de grootte en populariteit van die bestemming. Populaire bestemmingen als Albufeira (Portugal) hebben veel verschillende feesten, activiteiten en een grote groep reisleiders. Bij andere minder populaire bestemmingen is dit allemaal minder. Daarnaast hangt dit ook af van de periode. Vanzelfsprekend is het aanbod in het hoogseizoen groter dan aan het eind van de zomer.

De zoektocht naar jouw ultieme Beachmastersfeestvakantie

Het zoeken naar een leuke feestvakantiebestemming kan moeilijk zijn. Daarom zijn er verschillende manieren om je daar op te oriënteren:
 • Om te beginnen staan er, zoals op de websites van reisbureaus tegenwoordig gebruikelijk is, reviews. Naast informatie over een bepaald hotel of appartement, staat hier ook vaak informatie over de locatie en de omgeving in.
 • Op videosites als YouTube worden zogeheten ‘aftermovies’ steeds populairder. Mensen maken van hun vakantiefoto’s en -video’s videoverslagen, waarin je een goed beeld krijgt van zowel het hotel of appartement als de locatie.
 • Ook hebben veel populaire toeristische bestemmingen als Mallorca eigen websites, gericht op toeristen. Hierop staan niet alleen de bezienswaardigheden die voor jou de moeite waard zijn, maar ook meer informatie over de omgeving, cultuur, (openbaar) vervoer en andere belangrijke informatie.
© 2016 - 2024 Mikebouman, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Albufeira: de ideale bestemming voor jongerenAlbufeira: de ideale bestemming voor jongerenZin om met je vrienden of vriendinnen een weekje helemaal los te gaan in de beste clubs van Portugal? Voor een geweldige…
Vakantie in SpanjeSpanje is in de zomer zeer in trek, maar in de winter wordt dit vakantieland ook goed bezocht. Er zijn verschillende moo…
Albufeira: stranden, uitgaansleven en bezienswaardighedenAlbufeira: stranden, uitgaansleven en bezienswaardighedenAbufeira is één van de meest populaire vakantiesteden van Portugal, liggend in het zuidelijkste gedeelte van het land, i…
Bekende bestemmingen voor jongerenvakantiesBekende bestemmingen voor jongerenvakantiesDe welbekende jongerenvakanties vol met zon, zee, strand en natuurlijk lekker uitgaan en genieten. Maar wat zijn nu de b…

Lanzarote, één van de Canarische EilandenLanzarote, één van de Canarische EilandenHet subtropische Canarische Eiland Lanzarote is een bijzonder eiland, met een bijzonder gekleurd landschap, vulkanen, kr…
De Dominicaanse Republiek: tips voor elke vakantiegangerDe Dominicaanse Republiek: tips voor elke vakantiegangerDe Dominicaanse Republiek is een prachtige bestemming voor een zonvakantie. Het hele jaar door kan men hier genieten van…
Bronnen en referenties
 • Inleidingsfoto: Unsplash, Pixabay
 • Beachmasters. (2016). Jongerenreizen, Geraadpleegd op 30-6-2016, van http://www.beachmasters.nl/jongerenreizen/
 • Socialmediastages. (2016). Bedrijfspresentaties, Geraadpleegd op 30-6-2016, van http://www.socialmediastages.nl/bedrijven/?p=348&action=zoeken&nummer=7
 • Sundio Group. (2016). Our brands, Geraadpleegd op 30-6-2016, van http://www.sundiogroup.com/our-brands/beachmasters-nl/
 • Sundio Group. (2016). About us, Geraadpleegd op 30-6-2016, van http://www.sundiogroup.com/about-us/
Mikebouman (43 artikelen)
Laatste update: 10-10-2016
Rubriek: Reizen en Recreatie
Subrubriek: Buitenland
Bronnen en referenties: 5
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.