Welk hotel te kiezen in New York City

Welk hotel te kiezen in New York City New York City, ook wel bekend als de stad welke nooit slaapt. En het moet gezegd worden, er is erg veel te zien en te beleven. Zo is er bijvoorbeeld: the Statue of Liberty (Het Vrijheidsbeeld), Central Park, Madison Square Garden, kortom eigenlijk te veel om op te noemen. De hamvraag is echter: Waar te slapen in New York City? Toegegeven, de kosten van levensonderhoud, met name de huurprijzen, zijn in New York, ondanks de voor ons relatief goedkope dollar, erg hoog. Indien je weet waar te kijken, dan zijn er veel restaurants te vinden waar je goed kunt eten voor een redelijke prijs, dus eten en drinken is het probleem niet. Als het om winkelen gaat, moet je niet denken dat alles om Macy’s draait. In tegendeel, er zijn heel veel bazaars te vinden door heel New York, het enige wat je nodig hebt is een goede gids. Als het op toeristische plaatsen aankomt, denk niet dat je overal voor moet betalen. Zeker niet! Alleen al het wandelen in downtown New York biedt je een ervaring welke je bij zal blijven.

Blijft de vraag: Waar te overnachten?

Voordat hier een lijstje wordt gegeven van hotels in New York welke in aanmerking zouden kunnen komen, is eerst een waarschuwing op zijn plaats. Wat vaak wordt aangegeven met de term: “affordable” in New York City is misschien niet wat jij onder “affordable” verstaat.

New York is een stad van wolkenkrabbers en een aantal hiervan zijn hotels waar je gedurende je verblijf in New York kunt verblijven. De gebouwen variëren van vijfsterren hotels tot hotels met redelijke prijzen.

Four Season Hotel

Als je kinderen bij je hebt, dan valt te overwegen om gebruik te maken van dit kindvriendelijke hotel mede omdat gasten beneden de 18 jaar hier gratis kunnen verblijven. Het is het grootste hotel in New York City, het voorziet de jonge gasten van kleurboeken, beschikt over een videotheek en kinderen krijgen bij aankomst een welkomst geschenk.

Affinia 50 Suites

Dit hotel eindigt moeiteloos in de Top 10 als er een enquête zou worden gehouden voor wat betreft de verkiezing van het beste hotel van New York. Vroeger bekend onder de naam Plaza 50 Suites, is dit een hotel voor een zorgeloos en comfortabel verblijf in the Big Apple. Het hotel beschikt ook over een aantal ruime suites welke zijn uitgerust met een keuken, voor die gasten die daar behoefte aan hebben.

Hilton Time Square

Denk maar niet aan Paris Hilton en haar notoire uitspattingen. In ieder geval is de familie er nog niet mee gestopt, als je het hebt over hotel service. Hilton Time Square is één van de sjiekste hotels in New York City, uitgerust met een eigen theater en zelfs een wassenbeelden museum. Maar denk niet dat omdat het hier een sjiek hotel betreft, dat het personeel de neus ophaalt voor luidruchtige kinderen en of vieze huisdieren. Nee!. Het Hilton Time Square ontvangt graag allerlei soorten gasten, mensen en dieren, volwassenen en kinderen.

Als je een hotel hebt gevonden, boek en geniet van de stad, onderzoek en onderga New York City!
© 2008 - 2024 Costaric, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Hotel New York in Disneyland Resort ParisHotel New York in Disneyland Resort ParisHet Disneyland Resort Paris in Chessy, Frankrijk biedt genoeg mogelijkheden om te overnachten. Daarbij kan de gast kieze…
New York City een paradijs voor bezoekersNew York City een paradijs voor bezoekersNew York City, ook wel genoemd de stad die nooit slaapt, en bekend als the Big Apple, herbergt een populatie van ongevee…
Hotelketens: De grootste hotelketens van de wereldHotelketens: De grootste hotelketens van de wereldOver de hele wereld bevinden zich zo’n 20 miljoen hotelkamers. Natuurlijk heb je grote en kleine hotels, maar de hotelke…

Borne, geschiedenis van een prachtig dorp in TwenteEen paar jaar geleden vierde het Twentse dorp Borne haar 800 jarig bestaan. Volgens historici is het misschien wel het g…
Dagje uit naar België waar naar toe?Dagje uit naar België waar naar toe?België is voor de Nederlandse toerist een aantrekkelijke bestemming. Zonder al te ver te hoeven rijden, is het mogelijk…
Costaric (128 artikelen)
Laatste update: 29-07-2008
Rubriek: Reizen en Recreatie
Subrubriek: Steden
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.