IFA Continental, Playa Del Ingles - Gran Canaria

IFA Continental, Playa Del Ingles - Gran Canaria Hotel IFA Continental is gelegen in de populaire badplaats Playa del Ingles op het Canarische eiland Gran Canaria. Deze plaats heeft veel te bieden! Zon, zee, strand, uitgaan en winkelen, je vindt het hier allemaal. Hotel IFA Continental is zeer gunstig gelegen ten opzichte van deze faciliteiten. Zo is er een winkel centrum op de hoek. het strand is slechts een paar honderd meter lopen. Dit hotel is te boeken op basis van Half Pension, maar ook op basis van All-Inclusive. Verder zijn er in dit hotel verschillende soorten kamers te boeken.

Ifa Continental, de accommodatie

IFA Continental is een drie sterren hotel, gelegen in de plaats Playa del Ingles op Gran Canaria. Dit hotel telt 383 kamers, verdeeld over 7 verdiepingen. Het is mogelijk om hier te verblijven op basis van half pension, maar tegen een kleine meerprijs is het ook mogelijk om All-Inclusive te boeken.

All-Inclusive

Wanneer je kiest voor All-Inclusive kun je iedere dag genieten van verse maaltijden en heerlijke tussendoortjes. De All-Inclusive formule bevat ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Wat betreft drinken zijn water, frisdranken, koffie en thee, bier, wijn en een aantal cocktails bij de prijs inbegrepen. Hoewel het eten en drinken dan niet aan tafel wordt bedient, is er gedurende de dag zowel binnen als buiten veel lekkers te vinden. De echte maaltijden worden in buffetvorm geserveerd. Zo kun je iedere dag zelf je maaltijd samenstellen. Er wordt iedere dag vers vlees bereid op de grill en bijgerechten zijn er in overvloed.

Kamers

Het appartementencomplex beschikt over diverse kamers. Zo kun je ervoor kiezen om een familie kamer te boeken zodat je met het hele gezin op één kamer kunt. Ook zijn er budget kamers beschikbaar. Deze kamers hebben een aantrekkelijke prijs, maar zijn wel op een iets minder mooie locatie gelegen. Ze bevinden zich aan de zijkant en vaak op de onderste verdiepingen. Ze zijn verder in prima staat, alleen het uitzicht is wat minder.

Bij het boeken van een appartement kun je vaak aangeven wat je voorkeuren zijn met betrekking tot het appartement. Je kunt bijvoorbeeld een voorkeur aangeven voor een kamer met zeezicht. Omdat het complex niet direct aan het strand is gelegen, zal je dan op een kamer op één van de bovenste verdiepingen terecht komen.

Algemene informatie

Het hotel is zeer centraal gelegen ten opzichte van de faciliteiten in de omgeving. Zo is er op 1 kilometer afstand een groot winkelcentrum te vinden en ligt het strand letterlijk om de hoek. Vanaf het vliegveld duurt de transfer naar dit hotel ongeveer veertig minuten. In het hotel is een tegen betaling een internet mogelijkheid. Het personeel van IFA Continental spreekt Spaans, Engels, Frans, Duits en een enkeling ook Nederlands.'



Faciliteiten

Zwemmen

Op ongeveer 400 meter afstand van het hotel, bevindt zich een mooi zandstrand. Op het strand is het mogelijk om ligbedden en parasols te huren. Wanneer je naar het strand gaat, dien je er wel rekening mee te houden dat het strand alleen te betreden is via trappen. Na een lange stranddag kan dit best vermoeiend zijn! Het is dan ook handig om niet teveel spullen mee te hoeven sjouwen naar boven. Voor wie geen zin heeft in het strand, maar toch de verkoeling van het water op wil zoeken, zijn er bij het hotel een aantal prachtige zwembaden. Ook is er een speciaal kinderbad te vinden voor de allerkleinsten. Verder is er voor kinderen overdag een leuk entertainmentprogramma met dagelijks een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Maar ook voor volwassenen is er overdag genoeg vermaak in de vorm van sport en spel.

Winkelen

Winkelen is ook geen probleem in deze omgeving. Op ongeveer 1 kilometer afstand is er een groot winkelcentrum te vinden. Maar ook dichterbij zijn al wat winkeltjes te vinden, waaronder souvenirwinkels en een supermarkt.

Entertainment

Voor wie 's avonds op zoek is naar vermaak, biedt het hotel een leuk entertainment programma. Iedere avond is er iets leuks te doen! Denk hierbij aan optredens van live bands, dans en bingo. Dit alles wordt gedaan in het theater, dat zich buiten bevindt. Denk er alleen wel aan om een vest mee te nemen, want het kan 's avonds flink afkoelen op Gran Canaria. Ook buiten het hotel is er 's avonds genoeg te doen. In het nabijgelegen winkelcentrum zijn vele leuke (Nederlandse) kroegen en discotheken te vinden. Het centrum is gemakkelijk per taxi te bereiken. Vaak kost dit nog geen €2,00.

Excursies

Zin om een dagje er op uit te gaan? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Vaak is er een bijeenkomst van de lokale reisleiding. Zij kunnen je precies vertellen hoe je je op kunt geven voor deze tripjes. Zo kun je diverse leuke marktjes en stadjes bezoeken of een bezoekje brengen aan het waterpark. Een ware aanrader is om mee te gaan op de boot om vervolgens op de Atlantische Oceaan te snorkelen. Je kunt er dan genieten van de prachtige vissen en mooie planten.

Lees verder

© 2012 - 2024 Denn, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Waarom Gran Canaria?Ieder jaar is het weer lastig om te bedenken waar je naartoe moet op vakantie. U wilt een lekkere zon vakantie in een le…
De stranden van Gran CanariaGran Canaria, dat tot de Canarische Eilanden behoort, is één van de toppers voor een ideale zonvakantie vanwege het guns…
Canarische eilanden: Gran CanariaCanarische eilanden: Gran CanariaGran Canaria is een eiland van de Canarische eilanden. Gran Canaria is het tweede, meest bezochte eiland van de Canarisc…

Ruitervakanties in EuropaWil je eens ergens anders paardrijden dan in Nederland? Of wil je tijdens je vakantie paardrijden? Buiten Nederland zijn…
Duitsland: Bad Wimpfen aan de rivier de NeckarDuitsland: Bad Wimpfen aan de rivier de NeckarBad Wimpfen is zo'n typisch Duits versterkt stadje, inclusief mooie vakwerkhuizen en smalle straten. De ligging, op een…
Denn (148 artikelen)
Laatste update: 17-02-2017
Rubriek: Reizen en Recreatie
Subrubriek: Buitenland
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.