Leuke cadeautjes voor een verjaardag

Verjaardagen altijd gezellig met veel familie en vrienden, sommigen vinden er echter niets aan. Maar met een leuk en onverwachts cadeau maak je een verpletterende indruk. Hieronder staan leuke verjaardagscadeau tips voor vrouwen, stoere mannen/vrouwen en cadeaus waar u beide iets aan heeft.

Echte vrouwen cadeaus

Er zijn vijf leuke cadeau tips voor een vrouw, namelijk bonbons maken, een dagkaart voor Therme, een cursus beeldhouwen, een parfum workshop en een workshop waarin je leert jezelf professioneel op te maken.
 • Bonbons maken: Wij vrouwen zijn niet alleen goed in het opeten van bonbons, maar ook het leren te maken van bonbons kunnen we ook. Bij een workshop bonbons maken kunt u zelf de smaak, grote en soort chocolade bepalen. Aan het eind weet je niet alleen hoe je je vrienden eens met een originele eigen gemaakte bonbon kunt verrassen, maar je mag je gemaakt bonbons ook meenemen inclusief de recepten.
 • Een dagkaart voor een Therme: dit is niet voor 1 vrouw een leuk cadeau idee, maar vooral om met meerdere vrouwen tegelijk te doen. Lekker relaxed en bij kletsten. Wellicht nog een massage, stoombadje. Na een dagje met vriendinnen naar de Therme en je voelt je weer kiplekker.
 • Een cursus beeldhouwen: voor deze cursus gebruiken ze vaak speksteen, dit is namelijk een zacht stuk steen, welke men mooi glanzend kan polijsten. Dus mocht het per ongeluk even fout gaan of mocht je van gedachten veranderen kun je het nog veranderen. En in iedereen zit een kunstenaar, klein of groot.
 • Workshop parfum maken: deze workshops duren ongeveer 3 uur waarin u alles leert over geuren. Welke combinaties zijn lekker en welke combinaties zijn absoluut niet ‘om aan te ruiken’. Welke ingrediënten zou u kiezen? Aan het eind krijg je de parfum mee naar huis, even testen wat de rest er van vindt.
 • Make-up cursus: tijdens deze workshop leer je jezelf opmaken op een professionele wijze. Aan het eind van deze cursus weet u hoe u een foundation moet aanbrengen, oogschaduw kan faden, welke kleuren bij u passen en welke lipstick u absoluut niet zou moeten dragen.

Echte stoere mannen (of vrouwen) cadeaus

Voor stoere mannen en vrouwen zijn er zeven cadeau tips, namelijk blokarten over het strand, zweefvliegen, paragliden, quadrijden, motorrijden, slipcursus en op het circuit rijden.
 • Blokarting: dit is ongeveer hetzelfde als zeilen over het strand. Het is een evenement voor fanaten van wind en snelheid. Er kan wel een snelheid van 60 km per uur gehaald worden.
 • Zweefvliegen: je hebt ze vast wel eens in de lucht gezien, wit en geruisloos door het luchtruim. Dit cadeau kan men geven van half april tot ongeveer begin oktober, want dan is de wind het meest gunstig. Bovendien kan men het best in de lente of zomer gaan, vanwege het uitzicht. Soms krijgt men achteraf (na ongeveer 15 minuten vliegen) een leuk aandenken mee in de vorm van een doopvlucht certificaat.
 • Paragliden: met een ervaren piloot kun je een duovlucht doen vanaf de grond. Dus het enige dat je hoeft te doen is een paar passen lopen tijdens het starten en eindigen van de vlucht. Er komt dus geen enge zweefduik van een vliegtuig aan te pas.
 • Quadrijden: dit evenement kan plaats vinden in een mergelgrot. Het gaat vaak om een parcours van ongeveer 8-10 kilometer. Een quad is een soort gemotoriseerde skelter. Hetzelfde event kan ook uitgevoerd worden op een bike.
 • Motorrijden: de kick van het motor rijden kan iedereen ervaren, want met een motorexperience dag kan iedereen rijden, zelfs als je geen motorrijbewijs hebt. In een dagdeel heb je de basisrijvaardigheden van het motorrijden onder controle.
 • Slipcursus: als je auto in deslip dreigt te raken gaat er een enorme stoot adrenaline door je lichaam. Op een normale autoweg is het niet prettig als dit gebeurt, maar op een antislipcursus is er niets leuker als je de auto onder controle weet te houden. Het is niet alleen erg leuk, maar ook leerzaam voor een gladde regenachtige dag.
 • Het ultieme (ook enigszins prijzige) cadeau is racen op het circuit van Zandvoort. Maar dit dure cadeau bestaat wel uit 10 coole onderdelen: rijden met een Porsche 911, BMW 130i, een formulewagen, 4x4 terreinwagen, quads, meerijden met een ervaren coureur, een kartcompetitie, ijsrijden, en er mag ook met de eigen auto over het circuit gereden worden.

Cadeaus waar jullie beiden iets aan hebben

 • Ook voor twee personen zijn er leuke originele cadeaus, namelijk paardrijden op het strand, een cruise voor een leuke stad, erotisch dineren, de tango leren dansen of een cursus partnermassage.
 • Paardrijden duurt ongeveer ander half uur. Men stapt ontspannen het strand over, maar er komt ook een rengalop aan te pas.
 • Een cruise door een stad kan in vele verschillende steden worden gedaan: Utrecht, Haarlem, Amsterdam, enz. De meeste rondvaarten zijn aangevuld met een diner, lunch of lekkere hapjes.
 • De tango is een van de meest sensuele dansen en leuk om samen te leren. Deze cursus duurt ongeveer een uur.
 • Een erotisch diner is een gewaagd etentje, erotiek is op een creatieve wijze doorgevoerd in het diner.
 • En tot slot de cursus partner massage, in deze cursus leert men de juiste massage technieken zodat uw partner kan genieten van een ontspannende massage. Het gaat natuurlijk niet alleen om de technieken maar ook om het gevoel dat men erin legt.

Deze cadeau-ideeën zijn op verschillende sites te vinden, als de cadeaubon voor 16.oo uur besteld is, is hij de volgende dag al binnen. Maar heb je de bon gelijk nodig, dan kan men ook een printbon geven en vervolgens de echte bon.

Klik op feestdagen voor meer info over speciale feestdagen.
© 2008 - 2024 Brigitte_, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Cadeau voor hem – Wat kan je voor mannen kopen?Cadeau voor hem – Wat kan je voor mannen kopen?De meeste vrouwen vinden het meestal moeilijk om een cadeau te kopen voor een man. Ze moeten lang nadenken om te besliss…
Een leuk verjaardagscadeau is niet moeilijkEen leuk verjaardagscadeau is niet moeilijkIn veel huishoudens in Nederland zal het vaak een probleem zijn om een leuk verjaardagscadeau te bedenken. Op het laatst…
Cadeau ideeën voor een manCadeau ideeën voor een manVoor sommige personen kun je altijd met het grootste gemak een cadeau bedenken terwijl je bij anderen er maar niet over…
Valentijnsideeën voor haarValentijnsideeën voor haarIedereen viert Valentijnsdag op een andere manier, de een vindt het helemaal geweldig en pakt groots uit terwijl een and…

Op vakantie gaanHeerlijk, tijd om op vakantie te gaan. Maar de stress daarvoor is minder leuk. Namelijk het inpakken van je koffer. Wat…
Authenticiteit en ToerismeAuthenticiteit is een veelgebruikt maar ook verwarrend begrip binnen het toerisme. Mensen, vooral toeristen, zoeken erna…
Bronnen en referenties
 • http://www.kadofeest.nl/ http://www.pluimen.nl/ http://www.kadopagina.nl
Brigitte_ (94 artikelen)
Laatste update: 03-06-2008
Rubriek: Reizen en Recreatie
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.