Vakantiepark de Berckt in Baarlo, een Oostappen Groep-park

Vakantiepark de Berckt in Baarlo, een Oostappen Groep-park In Limburg, op loopafstand van de Maas ligt Recreatiepark De Berckt. Wanneer u verblijft op dit park, voelt u bijna letterlijk de sprookjessfeer uit de Middeleeuwen. Talrijke kastelen en landgoederen in de adembenemende Maasvallei nabij het Limburgse Baarlo roepen een unieke atmosfeer op vol romantiek en avontuur, waarin het voor iedereen goed toeven is. Met de vele faciliteiten die het park daarnaast nog biedt is het voor iederen goed vertoeven in Baarlo, op Recreatiepark De Berckt.

Recreatiepark De Berckt

Wanneer u verblijft op Recreatiepark De Berckt voelt waant u zich al vanaf dat u zich meld bij de receptie in sprookjessfeer. De receptie van het park is namelijk helemaal aangekleed in de stijl van ridders en bevindt zich in een heus echt kasteel. Het park maakt deel uit van de Oostappen Groep Vakantieparken. De Oostappen Groep vakantieparken is een keten, met maar liefst 10 unieke vakantieparken in Nederland en België. In 2011, bestaat de keten Oostappen Groep Vakantieparken maar liefst 25 Jaar. Dit jubileum zal natuurlijk op elke Vakantiepark gevierd worden en ook Recreatiepark De Berckt is altijd in voor een feestje met u als bezoeker in het middelpunt. De Oostappen Groep Vakantieparken vinden het belangrijk, dat iedereen zich thuis voelt op de tien mooie parken. Eveneens vinden de parken het zeer belangrijk, dat de parken voor iedereen financieel toegankelijk zijn. Daarom bieden zij de mogelijkheid, om met behulp van een veiling zelf de prijs voor uw vakantie te bepalen.

Accommodatie

Op alle parken vindt u ruime luxe kampeerplaatsen. Idyllische kampeervelden, dichtbij en vaak mét uitzicht op speeltuintjes. Luxe en zeer verzorgde sanitaire voorzieningen in de buurt, waar het toiletpapier gewoon voor u klaar hangt. Uiteraard heeft u altijd gebruiksmogelijkheden tot warm & koud water en u kunt altijd gratis gebruik maken van warme douches. Op uw ruime plaatsen (minimaal 100m2) vindt u 10 Ampère stroom, watertappunt, CAI en een rioolaansluiting. Kortom, met uw eigen tent of caravan bent u dus voorzien van alle luxe en comfort die u nodig heeft, voor een prettig verblijf op Recreatiepark De Berckt. Ook kunt u kiezen voor nog meer comfort door een comforthome te huren. Deze comforthomes zijn altijd voorzien van een luxe gemeubileerde zithoek met TV en kachel, keuken met koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, 4 pits kooktoestel en keukeninventaris. Badkamer met toilet, wastafel en douche, en natuurlijk een complete tuinset inclusief ‘Oostappen Groep’ parasol. Een aantal comforthomes zijn zelfs voorzien van houten terras met overkapping. De comforthomes zijn er met een uitrusting voor zowel vier, zes als acht personen.

Faciliteiten

  • (Eet-)café ‘Drakennest’
  • Terras
  • Feestzaal
  • Snackbar/ijscorner
  • Supermarkt
  • Zwemparadijs
  • Midgetgolfbaan
  • voetbalveld
  • tennisbaan
  • jeux de boulesbaan

Animatie

Recreatiepark De Berckt bied tijden het hoogseizoen, Pasen, meivakantie, hemelvaart en Pinksteren een uitgebreid animatieprogramma aan. Ook daarnaast organiseren zij tijdens de weekenden regelmatig activiteiten.
In het uitgebreide animatieprogramma is naast al deze leuke activiteiten nog genoeg ruimt, voor bingoavonden, knutselochtenden, vossenjacht, speurtochten, eieren zoeken met de paashaat etc.

Omgeving

Baarlo is een Limburgs dorp gelegen nabij. Het dorp staat bekend om zijn vier kastelen:
Baarlo staat bekend om zijn vier kastelen. De kastelen die Baarlo kenmerken zijn:
  • Kasteel d'Erp (oorspronkelijke bebouwing 13e eeuw)
  • Kasteel de Berckt (oorspronkelijke bebouwing 13e eeuw)
  • Riddergoed de Raay (oorspronkelijke bebouwing 13e eeuw)
  • Kasteel Scheres (oorspronkelijke bebouwing ca. 1860)

Steyl

Vanuit Baarlo kunt met een pontje de Maas oversteken naar het kloosterdorp Steyl. Dit mooie historische dorpje bezit een naar Missiemuseum, Schutterijmuseum en de Botanische Tuin, de Jochum Hof. Het pontje is ook de verzamelplaats voor een mooie boottocht over de Maas, terwijl u geniet van een heerlijke pannekoekendiner.

Oostappen Groep Vakantieparken

Recreatiepark De Berckt, maakt onderdeel uit van Oostappen Groep Vakantieparken. De andere vakantieparken die behoren tot Oostappen Groep zijn:

  • Prinsenmeer - Asten-Ommel
  • Droomgaard - Kaatsheuvel
  • De Brugse Heide - Valkenswaard
  • Elfenmeer - Herckenbosch
  • Arnhem - Arnhem-Schaarsbergen
  • Blauwe meer - Lommel
  • Hengelhoef - Houthalen-Helchteren
  • Parelstrand - Lommel
  • Zilverstrand - Mol
© 2011 - 2024 Tekstschrijvert, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Recreatiepark Prinsenmeer van Oostappen Groep in Asten-OmmelRecreatiepark Prinsenmeer van Oostappen Groep in Asten-OmmelOp de rand van de provincies Limburg en Noord-Brabant ligt het Recreatiepark Prinsenmeer in het dorpje Asten-Ommel. Het…
De Maasduinen – natuurgebied in LimburgIn het uiterste noorden van Limburg ligt het natuurgebied de Maasduinen (4200 ha, waarvan Staatbosbeheer 800 ha beheert)…
Instrumenten voor de belevenissen regisseur - AnimatieDoel van belevingsconcepten is bezielen, opmonteren, in de stemming brengen, activeren, inspireren, initiëren, boeien en…
Bungalow: Vakantieparken in Nederland (Center Parcs, Landal)Vakantieparken - Vakantie in Nederland (zomer), waaronder in Center Parcs, Landal Greenparks en Hoogenboom vakantieparke…

Recreatiepark, RCN de Roggeberg in AppelschaRecreatiepark, RCN de Roggeberg in AppelschaRCN, de Roggeberg is een bungalowpark, gelegen in het Friese dorpje Appelscha. Appelscha is een zeer toeristisch dorpje…
Gratis uitjes: FrieslandGratis uitjes: FrieslandWe leven in een tijd met vele financiële onzekerheden. Vandaag de dag lijkt alles steeds maar duurder te worden. Dit ter…
Bronnen en referenties
  • Inleidingsfoto: Maxmann, Pixabay
  • http://www.oostappenvakantieparken.nl/vakantiepark/de_berckt
Tekstschrijvert (367 artikelen)
Laatste update: 20-03-2017
Rubriek: Reizen en Recreatie
Subrubriek: Binnenland
Bronnen en referenties: 2
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.