InfoNu.nl > Reizen en Recreatie > Buitenland > M&M's world, vol met M&M's

M&M's world, vol met M&M's

Dat Amerika bekend staat om vreemde dingen weten we wel. Wat dacht je bijvoorbeeld van een winkel vol met M&Mís. Deze winkel is op maar liefst drie plekken in Amerika te vinden.

M&Mís

Iedereen kent de heerlijk, vrolijk gekleurde chocoladesnoepjes wel. Ze zijn er in allerlei verschillende kleuren. De kleuren die wij uit de zakjes kennen, zijn nog lang niet alle kleuren die beschikbaar zijn. In Amerika zijn drie echte M&M winkels, waar je M&Mís kunt krijgen in de meest prachtige kleuren. Dit zijn kleuren waar we niet meteen aan denken wanneer we over M&Mís praten. Zwart bijvoorbeeld, of goud.


Behalve de heerlijke snoepjes, kun je er ook speelgoed, stickers, spelletjes, spullen voor in huis, etc, kopen. Het is amper voor te stellen hoeveel dingen er in deze winkels te koop zijn. En alles is natuurlijk geheel in het thema van de M&Mís.

Las Vegas

M&Mís world in Las Vegas bevindt zich op de strip en is dus makkelijk te bezoeken. De winkel telt vier verdiepingen. Er is een theater, met 3D animaties van M&Mís. De film ĎI lost my M in Vegasí is gratis te bekijken. Hoofdrolspelers in deze film zijn Red en en Yellow, ook bekend van de reclameís.
Naast M&Mís world zat een soortgelijke winkel met coca cola spullen. Deze is echter gesloten en het enige dat je nog kunt zien zijn de borden op de buitenkant.

New York

M&Mís world in New York is te vinden op Broadway. Deze zaak heeft drie verdiepingen. Er is een vrijheidsbeeld te zien met een groene vrouwelijke M&M erin, dat rond de 5 meter hoog is. Er is ook een speciale plaats voor kinderen, waar ze interactief bezig kunnen zijn.

Orlando

De zaak in Orlando bestaat nog niet zo lang en is de minst grote van alle drie. Ondanks dat zijn er nog meer dan 4.000 verschillende dingen te kopen en kun je er een raceauto van NASCAR (uiteraard met M&Mís) bewonderen. De zaak is in het winkelcentrum bij Marcyís te vinden.

Lees verder

© 2007 - 2016 Writingsuus, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Las Vegas: Hotels aan de StripLas Vegas: Hotels aan de StripLas Vegas, de stad waar miljoenen bezoekers per jaar komen en waar je ontzettend veel kunt gokken. De gokautomaten staan…
Las Vegas: de verrassendste uitjesLas Vegas: de verrassendste uitjesIn Las Vegas kun je meer dan alleen gokken... ontdek alle mogelijkheden van deze wereldstad en laat je betoveren! Al bli…
Stedentrip Las VegasLas Vegas is een bruisende stad, die vooral bekend staat om de vele casinoís, stripshows, wedding chapels en grote hotel…
One World Trade Center - New York CityOne World Trade Center - New York CityHet One World Trace Center is het nieuwe centrale gebouw van het World Trade Center. Na de aanslagen van 11 september 20…
Geschiedenis van Las VegasWhat Happens in Vegas, Stays in Vegas.... De bekende zin die je vast weleens gehoord hebt. Las Vegas ook wel Sin City ge…

Reageer op het artikel "M&M's world, vol met M&M's"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Reacties

Tim, 23-09-2008 16:53 #2
:o Nog meer reden om als ik afstudeer op me 21e met vrienden naar Las Vegas te gaan (H) Kwijl Kwijl :p

Romy, 18-07-2008 11:51 #1
Het was daar echt top al die gekleurde buizen en die auto ik heb er 2 zakken m&m gevult
het was zo leiuk zou er zo weer heen willen en al die winkels daar binnen Ik mis disney en m&m world was top in Orlando

Infoteur: Writingsuus
Rubriek: Reizen en Recreatie
Subrubriek: Buitenland
Special: Amerika
Reacties: 2
Schrijf mee!