Preston Palace: all-inclusive hotel Almelo

Preston Palace: all-inclusive hotel Almelo In Almelo vind je één van de meest spectaculaire hotels van Nederland, namelijk Preston Palace. Het hotel van Preston Palace is een stad op zichzelf waar je je binnen de hotelmuren nooit hoeft te vervelen. Er is een compleet uitgaanscentrum waar je kunt eten en drinken zoveel je wilt vanwege het all-inclusive principe. Ook het subtropisch zwemparadijs van Preston Palace spreekt enorm tot de verbeelding.

Inhoud


Preston Palace

Preston Palace is gelegen in Almelo midden in het Twentse land. Preston Palace is allesbehalve een dertien in een dozijn hotel. Uiteraard is het mogelijk om te overnachten bij Preston Palace, maar daarmee wordt het hotel tekortgedaan. Preston Palace is namelijk bovenal een hotel dat enorm veel aanvullende faciliteiten biedt. Binnen de muren van Preston Palace vind je bijvoorbeeld een compleet uitgaanscentrum inclusief restaurants, cafés en kermis. Ook staat Preston Palace bekend vanwege het uitgebreide en zeer mooie subtropische zwemparadijs en sauna’s. Verblijven bij Preston Palace is mogelijk via eendaagse en meerdaagse arrangementen.

Preston Palace all-inclusive

Wie verblijft bij Preston Palace kan genieten van de vele faciliteiten die het hotel te bieden heeft. Je hoeft je bij Preston Palace daardoor nooit te vervelen. Om het verblijf nog aangenamer te maken is een verblijf bij Preston Palace ook all-inclusive (of all-in). Dit betekent dat bijna alles waarvan je gedurende je verblijf gebruik van maakt bij de prijs is inbegrepen. De all-inclusive arrangementen gaan in om 15.00 uur op de aankomstdag tot 11.00 uur op de vertrekdag. Een overzicht van wat onder de all-inclusive prijs valt:
  • Ontbijtbuffet en dinerbuffet
  • Lunchbuffet (vanaf twee nachten verblijf)
  • Drinken: alle consumpties zijn all-in. Voorbeelden hiervan zijn koffie en thee, fris, maar bijvoorbeeld ook alle alcoholische dranken. Het maakt hierbij niet uit waar je je drinken besteld, zo zijn de koffiecorner, de kroegen, de centrale bar allemaal inbegrepen.
  • Gebak en luxe koeken bij de koffiecorner
  • Alle voorzieningen op de hotelkamers zoals draadloos internet (wifi), televisie, telefoon, enzovoorts
  • Gratis entree tot de kermis (indoor)
  • Gratis entree tot het zwemparadijs, de sauna’s, de whirlpools, de zonnehemels en het stoombad
  • Gratis toegang tot de bioscoop
  • Gratis gebruik maken van midgetgolf, snooker, biljart en bowlingbaan
  • Bezoek aan de Spelotheek voor kinderen tot en met zeven jaar (inclusief springkussens en klimfaciliteiten)
  • Entertainment zoals livemuziek, karaokeavonden, shows, enzovoorts.
  • Gratis parkeren

Adres en contactgegevens

Preston Palace is gelegen nabij het stadscentrum van de Overijsselse stad Almelo. De adres- en contactgegevens van Preston Palace zijn als volgt:
  • Adres: Laan van Iserlohn 1
  • Postcode: 7607 PT Almelo
  • Telefoonnummer: 0546-542121
  • E-mailadres: info@prestonpalace.nl

Preston Palace is telefonisch zeven dagen per week bereikbaar voor vragen en reserveringen.

Locatie Preston Palace


Bereikbaarheid met auto en parkeren

Preston Palace is aan de rand van het centrum van Almelo gelegen in de provincie Overijssel. De stad Almelo is bereikbaar via onder andere de autosnelwegen A1 en A35. Parkeren bij Preston Palace is mogelijk bij het hotel. Parkeren is tevens volledig gratis omdat parkeren is inbegrepen bij de prijs van de arrangementen.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

Wanneer je reist met het openbaar vervoer is de trein het aangewezen vervoersmiddel. De treinstations Almelo Centraal en Almelo de Riet zijn de dichtstbijzijnde treinstations. Vanaf treinstation Almelo Centraal kan je via buslijn 51 op ongeveer vijf minuten loopafstand van Preston Palace uitstappen (bushalte Violierstraat).

Cadeaubon Preston Palace

Preston Palace verkoopt eigen cadeaubonnen waarmee een arrangement bij Preston Palace cadeau kan worden gedaan. De cadeaubon kan in iedere gewenste waarde worden gekocht. Na de aankoop is de cadeaubon één jaar geldig. Een cadeaubon voor Preston Palace kan worden aangevraagd via 0546-542121 of via info@prestonpalace.nl.

Lees verder

© 2014 - 2024 Advies-eb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
All-inclusive-pretparken en -speelparadijzen in NederlandAll-inclusive-pretparken en -speelparadijzen in NederlandNaar het pretpark of (indoor) speelparadijs met de (klein)kinderen kan, zeker wanneer je ter plekke nog eten en drinken…
Indooractiviteiten: een leuk dagje uit bij slecht weerHet komt met regelmatig in ons kikkerlandje voor dat het de hele dag regent. Veel mensen komen op een regenachtige dag h…
Beach Albatros Palace hotel in HurghadaBeach Albatros Palace hotel in HurghadaWie van zon, zee en lekker eten wil genieten zit in Hotel Beach Albatros Palace, onderdeel van de Pickalbatros keten, op…
De Beatles en Get Back: einde van een tijdperkDe Beatles en Get Back: einde van een tijdperkDe succesrijke Beatleperiode duurde van 1963 tot 1970, het jaar dat de band uit elkaar ging. ‘Get Back’ was het allerlaa…

Chinese invasie, Chinezen bezoeken massaal Giethoornnieuws uitgelichtChinese invasie, Chinezen bezoeken massaal GiethoornEr komen steeds meer Chinezen naar Giethoorn. Naast de Keukenhof en Amsterdam staat nu ook een bezoek aan het Overijssel…
Valkenswaard, bruisend dorp in de KempenValkenswaard, bruisend dorp in de KempenValkenswaard is een dorp in de Noord-Brabantse streek De Kempen. Valkenswaard trekt veel toeristen, er is altijd wel wat…
Bronnen en referenties
  • Hotel Preston Palace, www.prestonpalace.nl
Advies-eb (275 artikelen)
Gepubliceerd: 26-12-2014
Rubriek: Reizen en Recreatie
Subrubriek: Binnenland
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.